Boschdijk 1085 5626 AG Eindhoven

+316 12 99 33 61 info@autoavant.nl

Boldenone Werking: De Nadelen, De Resultaten En De Bijwerkingen Op Een Rijtje

Boldenone Werking: De Nadelen, De Resultaten En De Bijwerkingen Op Een Rijtje

Het is niet zo krachtig van een massabouwer als testosteron, zelfs niet in de buurt, maar de verminderde oestrogene activiteit moet het individu toelaten schonere winsten te maken door middel van suppletie. Dit verhoogt de opslag van glycogeen en de afgifte van groeihormonen wat ook meer spiermassa creëert. Tijdens deze periode zullen 8 weken weer het minimal zijn, maar de meeste zullen 12 weken zijn om dit veel efficiënter is. Bulken of cutten, vindt u Equipoise als een uiterst veelzijdige anabole steroïde die goed met alle andere anabole steroïden stapelt. Om de oestrogene bijwerkingen van Equipoise te bestrijden, is soms een anti-oestrogeenmedicijn nodig.

Sommige atleten hebben echter sterkere winsten gemeld wanneer Equipoise wordt toegevoegd aan een totale stapel in plaats van gebruikt als basissteroïde. Boldenone Undecylenate is een van testosteron afgeleide anabole androgene steroïde die het finest bekend is onder de handelsnaam Equipoise die Squibb het middel in de jaren ’70 heeft gegeven. Bij het aanschaffen van boldenone moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Dit merk bestaat al ongeveer 12 jaar er zijn alleen maar positieve recensies en gebruikerservaringen over te vinden.

Wanneer En Voor Wie Is Boldenone Geschikt?

Dat komt omdat het ongeveer nooit zorgt voor vermannelijking van het lichaam. Vrouwen gebruiken boldenone wel altijd in een lagere dosering dan mannen. Ontwikkelen van een groter uithoudingsvermogenBoldenone stimuleert de productie van het hormoon EPO.

  • Qua werking is boldenone vergelijkbaar met nandrolone wat ook een zeer doeltreffend steroïde is.
  • Bijwerkingen van Boldone gebruik zijn zeker mogelijk, maar de meeste gezonde volwassenen zouden deze anabole steroïde zeer beheersbaar moeten vinden.
  • Dit komt door de interactie van het testosteronhormoon met het aromatase-enzym.
  • BulkkurenBoldenone zorgt voor toename van de spiermassa doordat het ervoor zorgt dat je spiercellen meer eiwitten vasthouden en boldenone bijna niet aromatiseert.

Werking En Gebruik

Dergelijke effecten zullen aanzienlijk worden versterkt in combinatie met een niet-aromatiserende steroïde zoals Masteron (Drostanolone) of Trenbolone. Een toename in kracht kan zeer gunstig , maar misschien nog wel beter voor de verbetering van de atletische prestaties. Zonder twijfel zou een matige toename van de celproductie zeer voordelig zijn voor de meeste atleten. De Undecylenate-ester zorgt voor een piekafgifte in Boldenon ongeveer 3-4 dagen na injectie, met een langzame proceed afgifte van het te volgen hormoon gedurende ongeveer 21 dagen. Equipoise (Boldenone Undecylenate) is een structureel gewijzigde vorm van testosteron.

Boldenone heeft het vermogen om de cholesterolratio’s negatief te beïnvloeden, vooral wat betreft het vermogen om HDL-spiegels te onderdrukken. Het mag echter niet extreem van aard zijn en zou voor de meeste gezonde volwassenen goed onder controle moeten kunnen worden gehouden. Als een toegevoegde bonus kunnen SERM’s feitelijk het cholesterolgehalte verbeteren vanwege hun bevordering van oestrogene activiteit in de lever. SERM’s zouden je eerste keuze moeten zijn vanwege potentiële cholesterolaangelegenheden als ze de klus kunnen klaren.

Bijwerkingen van Boldone gebruik zijn zeker mogelijk, maar de meeste gezonde volwassenen zouden deze anabole steroïde zeer beheersbaar moeten vinden. Het zal normaal worden stopgezet tijdens de latere helft van het plan vanwege mogelijke oestrogene activiteit. Een goed dieet kan onze spiermassa aanzienlijk beschermen, maar het kan alleen zo ver gaan. Zonder de introductie van een anabole anabolen bestellen steroïde zal enige spiermassa uiteindelijk en onvermijdelijk verloren gaan. Helaas zal de extreem lange detectietijd veel atleten demotiveren om EQ te gebruiken. Echter, de steroïde biedt absoluut tal van voordelen voor de atleet, niet alleen in een toename in kracht, maar een opmerkelijke toename in spieruithoudingsvermogen.

Equipoise kan ook worden gebruikt als een minimize steroïde in feite kan dit het meest gunstige punt van gebruik zijn. Deze anabole steroïde is een uitstekende bescherming tegen vetvrije spiermassa. Om lichaamsvet te verliezen, moet je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, je moet een calorisch tekort hebben, en dit zal waar blijven met of zonder gebruik van anabole steroïden. Dit is een over het algemeen een goed verdragen anabole steroïde die bij de meeste gebruikers op een gelijkmatige manier opmerkelijke anabole activiteit vertoont. Door zijn structurele verandering aromatiseert Equipoise slechts ongeveer 50% van de snelheid van testosteron. Oestrogene bijwerkingen zijn mogelijk, maar de kans is groot in het voordeel van het individu in vergelijking met testosteron.

Qua werking is boldenone vergelijkbaar met nandrolone wat ook een zeer doeltreffend steroïde is. Maar boldenone heeft een groot voordeel ten opzichte van nandrolone en dat is dat de kans op oestrogeen vorming veel kleiner is. Onderstaand staat beschreven voor wie de boldenone werking geschikt is en met welke doeleinden je boldenone kunt gebruiken. Equipoise is een over het algemeen goed verdragen anabole steroïde voor de meeste mannen, en wordt vaak zeer goed verdragen door veel vrouwen wanneer lage doses worden toegepast. Boldenone Equipoise (Undecylenate) is een effectief anabole steroïde om je spiermassa te vergroten. In vergelijking met andere anabolen is de kans op gynaecomastie veel kleiner en houdt je tijdens een kuur minder tot geen vocht vast.

Message Us on WhatsApp